Szolgáltatások

Szerződéskötés

Szerződéskötés megszervezésén túl, tájékoztatást biztosítunk az ország jogszabályairól, ügymeneteleiről. Ingatlanjainkat közjegyző által hitelesített tulajdonlappal értékesítjük, az Albán elektronikus földhivatali rendszerből megigényelve. Szerződéskötéshez tolmácsot biztosítunk

LAKÁS FELÜGYELET

Lakása megvásárlása után számos lehetőséget kínálunk, hogy ön Magyarországról erőfeszítések nélkül biztonságban tudja ingatlanját. Egész éves felügyeletet biztosítunk.

APARTMAN ÜZEMELTETÉS

Az általunk értékesített lakásokat apartmanként is üzemeltetjük. Takarítás, ágynemű, törölközők mosás és vasalása. Vendégfogadás, hirdetés.

BIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZÉS

Káresemények bekövetkezésekor, intézzük Ön helyett az ilyenkor szokásos teendőket. Egyeztetünk az érintett biztosítóval, kárfelmérővel.

KAPCSOLATTARTÁS

Havi rendszerességgel, illetve felmerülő igény esetén tartjuk a kapcsolatot mind a tulajdonossal, mind pedig a vendéggel. Szükség esetén kommunikálunk a biztosítóval és a közmű szolgáltatókkal is.

INGATLAN ELLENŐRZÉS

Rendszeresen ellenőrizzük az ingatlan állapotát, esetleges meghibásodásról értesítjük.

TAKARÍTÓ SZOLGÁLAT, KARBANTARTÁS

Kitakarítjuk ingatlanát, melyet igény esetén akár rendszeresen is elvégzünk. Az esetlegesen felmerülő karbantartási munkálatokat megbízható szakembereinkkel végeztetjük el.

SZÁMLÁK KEZELÉSE

Elintézzük Ön helyett a közüzemi díjak befizetését, valamint a mérőállás ellenőrzését.

REPTÉRI TRANSZFER

TBD

BELSŐ KERT

TBD

TERASZOS LAKÁSOK

TEREMGARÁZS